Annons:

  • Vimmerbyföretaget gör film tillsammans med Morgan Alling

    Roxx, med vice vd Daniel Abenius längst till vänster, gör film tillsammans med Morgan Alling. Foton: Pressbild

  • Vimmerbyföretaget gör film tillsammans med Morgan Alling

Vimmerbyföretaget gör film tillsammans med Morgan Alling

Vimmerbyföretaget Roxx har i samarbete med småländska Anebyhusgruppen producerat en kortfilmsserie där skådespelaren Morgan Alling medverkar. Första avsnittet sänds den 10 oktober.

Annons:

Till våren 2020 är Morgan Allings hus klart för inflyttning i Nacka utanför Stockholm. 

– Vi har många val framför oss nu och försöker att ha roligt under tiden. Vårt hem ska vara öppet, där alla ungar alltid kan känna sig välkomna oavsett hur de har det hemma, har Alling tidigare sagt. 

Filmserien släpps i cirka 15 avsnitt som blandar humor och allvar. Avsnitten kommer att sändas på Anebyhusgruppens hemsida. 

– Vi får följa familjen Allings resa till att flytta in i sitt nybyggda Ekeforshus från Anebyhusgruppen, säger Daniel Abenius, projektledare och vice vd på Roxx, i ett pressmeddelande.

Tittarna får lära känna familjen Alling, och för husbyggaren utlovas stor igenkänning. Dessutom bjuder Anebyhusgruppen på konkreta tips för ett husbygge. Säsong 1 börjar sändas torsdag den 10 oktober och pågår till 7 december.

– Roxx har ansvarat för hela produktionen, från manusarbete till slutproduktion. Vi har jobbat med dramaturgi och cliffhangers för ett värdeskapande innehåll. Det ska bli fantastiskt roligt att få släppa avsnitten, säger Roxx vice vd Daniel Abenius.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt