Annons:

Vimmerbyföretaget topprankat för andra året i rad:

Stephan Petersson och Johanna Blom Petersson i samband med att de vann 2018. Foto: Privat

Vimmerbyföretaget topprankat för andra året i rad: "Jäkligt skoj"

Förra året utsågs Vimmerbyföretaget Autolack till Sveriges bästa lackverkstad. I år placerade man sig på medaljplats.
– Det är jäkligt skoj, säger Stephan Petersson. 

Annons:

Priset som rikets bästa lackverkstad 2018 gick till Vimmerbyföretaget Autolack. Då hölls Motormännens Riksförbund sin årliga plast-, lack- och skadeverkstadskonferens i Stockholm. 

I år var företaget ett av tre nominerade igen. Prisutdelningen hölls på Gothia Tower i Göteborg – och Autolack blev topp tre bland verkstäderna i plastreparationer. Vann gjorde Danderyd Werkstad. 

– Det var jäkligt skoj och väldigt roligt att kunna lämna över ett företag som är i toppen av Sverige. Jag hade inte räknat med att vi skulle bli nominerade, så det kom som en överraskning, säger Stephan Petersson. 

Autolack kammade hem vinsten redan för 20 år sedan också. 

– Vi är enormt stolta över att vi under våra 26 år med företaget tillhört toppen.

Vad är förklaringen?

– Vi ligger bra till i statistiken och utan våra kunder hade vi aldrig haft så bra statistik. Det är ett samspel som fungerat väldigt bra. Utan personalen är man ingenting heller, det är ett team som ska göra det. 

"Känns jättebra"

Johanna Blom Petersson och Stephan Petersson har drivit Autolack sedan 1994. 2019 blev det klart att en internationell storkoncern köper upp Vimmerbyföretaget. Men Stephan är kvar inom organisationen.

– Det känns jättebra faktiskt. Det var rätt beslut som vi tog.

Tror du att kommer kunna vara lika framgångsrikt?

– Det gäller att hänga med i utvecklingen, det händer så mycket nu med elbilar och allting. Man kommer ha ett försprång om man får informationen i ett tidigare stadie. Man behöver mer kunskap om hur man gör det på ett enkelt och rätt sätt. Men jag tror att det kommer gå bra, det är samma personal och allting och de är väldigt duktga. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt