Annons:

VIMMERBYFÖRETAG ÄR BÄST I SVERIGE: ”FINNER INGA ORD”

Vimmerbyföretaget Autolack med ägarna Stephan Petersson och Johanna Blom Petersson har utsetts till landets bästa lackverkstad 2018. Foto: Privat

VIMMERBYFÖRETAG ÄR BÄST I SVERIGE: ”FINNER INGA ORD”

Vimmerbyföretaget Autolack har utsetts till landets bästa lackverkstad. Ägaren Stephan Petersson var otroligt nöjd samtidigt som han hade svårt att sätta ord på sina känslor.
– Det går inte att beskriva, det var otroligt häftigt. En underbar känsla, säger han till Dagens Vimmerby.

Annons:

I går arrangerade Motorbranschens Riksförbund (MRF) sin årliga plast-, lack- och skadekonferens på Clarion Hotel i Stockholm. 

Vimmerbyföretaget Autolack hade chansen att ro hem ett av de finaste priserna då de var nominerade till priset som bästa lackverkstad 2018. 

Företagets ägare Stephan Petersson och Johanna Blom Petersson deltog på branschgalan i Stockholm på fredagen och vid prisutdelningen under bankettmiddagen fick Vimmerbyföretaget kliva upp på scenen och ta emot det prestigefyllda priset. Övriga nominerade i den kategorin var Nässjöföretaget Atteviks Personvagnar AB och Lecab Bil AB från Karlstad.

– Branschen är stor och det finns otroligt många företag… ja, vad ska jag säga? Jag finner inga ord och jag blev tagen, säger Stephan Peterson. 

Blev överraskade

De trodde inte riktigt att det var sant när de fick höra att de var nominerade och nu kan stoltsera med titeln som Sveriges bästa lackverkstad. 

Vad tänker du kring det?

– Att vi har gjort något riktigt bra tillsammans med sin personal. De har varit med på spåret och accepterat arbetssättet som vi vill ha i vår process. De är guld värda på ren svenska, säger Stephan Petersson och fortsätter:

– Personalen har bidragit till att vi har fått detta pris. Utan dem är vi ingenting.

Förändringar i verksamheten

Johanna och Stephan, som har drivit Autolack sedan 1994, är glad för det erkännande som de har fått. Under 2018 skedde en hel del förändringar inom företagets verksamhet. 

– Vi har gjort mycket under förra året för att jobba mer strukturerat i hela processen. Vi har delat upp verkstaden i fyra olika avdelningar där man gör vissa saker på varje station, vilket har lett till att kunderna får sina bilar snabbare och med bättre kvalité.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt