Annons:

Lokal mäklare är bäst i klassen – fick nytt fint pris: ”Jag är mållös”

Edyta Hammar, mäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Vimmerby och Hultsfred, fick priset som årets villamäklare i konkurrens med alla andra mäklarbyråer. Foto: Pressbild

Lokal mäklare är bäst i klassen – fick nytt fint pris: ”Jag är mållös”

Edyta Hammar har utsetts till Svensk Fastighetsförmedlings bästa mäklare fyra år i rad. Nu kan hon även titulera sig 2019 års bästa villamäklare av alla mäklarfirmor i Sverige. 
– Jag finner inte ord för hur rörd och mållös jag är, säger Edyta Hammar.

Annons:

På torsdagen var det premiärdags för Hemnets initiativ Guldhemmet, en gala som hyllar framstående insatser av fastighetsmäklare och bostadsutvecklare under det senaste året. 

Under den glittrande galakvällen i anrika Vinterträdgården på Grand Hotel i Stockholm fick Edyta Hammar på Svensk Fastighetsförmedling i Vimmerby, Hultsfred och Eksjö äran att ta emot galans första pris som årets villamäklare i hela Sverige. 

– Det finns så fantastiskt duktiga människor som är i branschen. Jag är väldigt rörd och mållös över att få denna utmärkelse, säger Edyta Hammar. 

"Finns mycket duktigt folk"

På Guldhemmets gala hade alla mäklarbyråer i hela Sverige möjlighet att vara med och få pris. 

– Det var den första galan som Hemnet hade skapat för att kunna belöna duktiga mäklare och bostadsutvecklare. Jag hade inte kunnat drömma om att jag skulle få pris, säger Edyta Hammar och fortsätter:

– Jag vet inte hur många mäklarbyråer det finns i Sverige men det är i alla fall 300 stycken. Vi är många människor och det finns mycket duktigt folk. 

"Blev ställd och mållös"

Hon vann titeln som årets villamäklare för att hon har sålt flest antal villor i Sverige 2019, närmare bestämt 102 villor. 

Är det svårt att ta in att det är just du som får priset?

– Det är klart att det är extremt roligt att få vinna det här priset. Jag blev väldigt ställd och mållös, jag hade inte förväntat mig det. Jag hade ingen aning om att jag skulle få pris när jag åkte upp till Stockholm. 

Vad är det som gör att du vinner så många priser?

– Jag är driven, målmedveten och strukturerad och effektiv i det jag gör. Det handlar också mycket om att jag ständigt vill förändras. Jag ser mig inte som färdiglärd på något sätt utan jag vill hela tiden utvecklas och det gör att man kommer framåt, säger hon och hyllar sina kollegor i nästa andetag:

– Jag har otroliga kollegor som jag vill lyfta, det är inte ett enmansjobb utan det är en stor laginsats som alla bidrar till. Det gör att man når framgång när man har duktiga medarbetare som är duktiga på det de gör. 

En annan förklaring till att hon har tagit emot flera priser är hennes kärlek till jobbet. 

– Jag älskar mitt jobb och jag tror att det märks också, det är också en del av framgången. Har man ett intresse i det så kommer man långt. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt