Annons:

100 semlor från Stigs Konditori till äldre –

Caroline Levin och Beatrice Levin Eriksson som driver Stigs Konditori i Gullringen. Foto: Arkivbild

100 semlor från Stigs Konditori till äldre – "Väldigt uppskattat"

Efter att Arla stoppat tävlingen Stans bästa semla förändrades upplägget. Nu har Stigs Konditori, som vunnit tre år i rad, delat ut 100 semlor till äldre i kommunen. 

Annons:

Stigs Konditori har prenumererat på epitetet Sveriges bästa semla flera år i följd. I år blev det ingen sedvanlig tävling, men ett stort antal konditorier och bagerier fick dela ut semlor till äldre i denna svåra tid.

För Stigs Konditori i Gullringen blev det vård- och omsorgsboendena Vidala och Kvillgården som fick ta del av deras semlor. Även de som har hemtjänst i Gullringen fick en semla från konditoriet.

– Vi är väldigt tacksamma att vi fick möjlighet att dela ut så många semlor. Det var väldigt uppskattat från de äldre som fick en semla, vilket vi tycker är väldigt roligt och kul att kunna glädja människor i dessa tider, säger Beatrice Levin Eriksson.

Semmelfesten, som Arla kallat det, innebar att de betalade för 100 semlor som konditoriet fick dela ut. Det har förstås varit en intensiv vecka för Stigs Konditori med toppen under fettisdagen.

– Det har varit intensivt hela denna vecka. Men det är såklart väldigt roligt.

Bara under fettisdagen bakades närmare 3 000 semlor.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt