Annons:

Pizzeria i Virserum i konkurs – oklart om Vimmerbys motsvarighet berörs

Pizzerian "Bäst i test" har gått i konkurs. Verksamheten som finns i Virserum berörs men det är oklart vad som händer med den som finns i Vimmerby. Foto: Pixabay

Pizzeria i Virserum i konkurs – oklart om Vimmerbys motsvarighet berörs

Pizzerian ”Bäst i test” har bommat igen i både Vimmerby och Virserum. Nu har aktiebolaget Ismael Restaurang AB i Virserum försatts i konkurs.

Annons:

Vimmerbybon Ismael Qader öppnade en egen pizzeria i Virserum i mars 2019 och utökade i november samma år med en pizzeria i Vimmerby när han tog över Victoria som döptes om till ”Bäst i test”, samma namn som har använts på pizzerian i Virserum. 

Sedan en längre tid tillbaka är de två pizzeriorna stängda av okänd anledning. Nu har pizzaägarens aktiebolaget Ismael Restaurang AB i Virserum försatts i konkurs. 

Bolaget försatt i konkurs

Konkursförvaltaren Håkan Jansson bekräftar för vår tidning att verksamheten i Virserum har gått i konkurs men vet inte vad som händer med pizzerian i Vimmerby. 

– Verksamheten i Virserum har gått i konkurs och jag vet inte om pizzerian i Vimmerby ligger i samma bolag. Jag vet i dagsläget lite om konkursen. Jag pratade lite kort med ägaren häromdagen och då skulle han komma upp till vårt kontor i Vimmerby i dag (läs i går) men han kom aldrig dit. Jag vet inte vad som har hänt, säger Håkan Jansson.

Har han förklarat vad som ligger bakom konkursen?

– Nej, jag har inte fått tag i honom. Han skulle ha kommit till vårt kontor i dag (läs i går) men han uteblev. 

Vår tidning har upprepade gånger försökt nå ägaren Ismael Qader, men utan framgång.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt