Annons:

Inspirerad av livets svårigheter – Micce sätter upp sin show i Frödinge

I sin föreställning Changes – i förändring berättar Micce Rylander bland mycket annat om hur han och kollegorna på Kristinehovs Malmgård nominerats till Stockholms Stads St Julienpris. Foto: Örjan Karlsson

Inspirerad av livets svårigheter – Micce sätter upp sin show i Frödinge

Micce Rylander ger sin föreställning "Changes – i förändring” i Frödinge, där Bygdegården kommer fyllas av musik, konst, videos och sång.
Jag vill inspirera med roliga, jobbiga och galna upplevelser och erfarenheter, säger han.

Annons:

Micce Rylanders liv har varit fullt av svårigheter, till följd av tidigare missbruksproblem och nu genom att han är på väg att förlora synen. Men – han har inte låtit det stanna vid ett problem, utan livet har också varit fullt av lösningar på svårigheterna.

– Det ger dessutom nya kunskaper och andra möjligheter, säger han.

Ur problemen är också en talkshow sprungen, som visats i bland annat Hultsfred. 

I morgon torsdag är turen kommen till Frödinge, där Micce Rylander ger sin inspirationsföreställning "Changes – i förändring" med musik, konst och videos.

– Men också en erfaren mans många genomtänkta ord om det som är viktigt när livet förändras eller när du vill förändra livet, säger han.

Utöver Micce Rylander själv på sång och gitarr medverkar Alice Hartvig, piano, kör och rytm, och Fredrik Söderlund, saxofon och klarinett. 

Vad handlar föreställningen om?

– När livet ändras eller du vill ändra på livet. Ändra sig själv är svårt. Jag vill inspirera med roliga, jobbiga och galna upplevelser och erfarenheter. Som en kokbok i kreativitet där sött blandas med surt, säger Micce Rylander som bland mycket annat berättar om hur han och kollegorna på Kristinehovs Malmgård varit nominerade till S:t Julienpriset som delas ut av Stockholms Stad till de som bäst arbetar med att inkludera människor med funktionsnedsättningar i samhället.  

Under kvällen är det också vernissage av konstutställningen ”E du blind gubbjävel” och kick off för Idélabb Frödinge, som är en workshop för att skapa många idéer på kort tid.

– På torsdag kommer jag och Bertil Carlsson, ordförande i Frödinge Bygdegård, introducera första labbet den 26 november.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagensvimmerby.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt