Annons:

  • Mäktig kväll på Kröngården:

    Rigmor Gustafsson och Erik Söderlind från spelningen i lördags. Foton: Simon Henriksson

  • Mäktig kväll på Kröngården:
  • Mäktig kväll på Kröngården:
  • Mäktig kväll på Kröngården:
  • Mäktig kväll på Kröngården:

Mäktig kväll på Kröngården: "Väldigt bra respons"

Musikälskaren Jörgen Nilsson lyckades igen. Den intima spelningen med Erik Söderlind trio och Rigmor Gustafsson blev en fullträff.
– Artisterna gav oss en alldeles fantastisk upplevelse, säger han.

Annons:

Det var fullsatt på Kröngården utanför Vimmerby i lördags när jazzsångerskan Rigmor Gustafsson tillsammans med Erik Söderlind trio bjöd på underhållningen. 

Publiken såg ut att njuta – och arrangören Jörgen Nilsson var mycket nöjd efteråt. 

– Det var väldigt, väldigt bra. Det känns tryggt att jobba med människor man kan lita på, och artisterna gav oss en fantastisk upplevelse. Det mest intressanta, som jag inte tror gick fram, var att det här var första gången de spelade ihop. Det säger lite vilken nivå de ligger på som musiker, säger Jörgen Nilsson.

Vad anser du var kvällens höjdpunkt?

– Det var när de gjorde en cover på Yesterday. Även den instrumentala låten Erik tillägnade sin farmor, det berörde mig väldigt djupt. 

"Väldigt bra respons"

Responsen från gästerna var positiv. 

– Det var väldigt bra respons, de vill pusha mig till att fortsätta med konserter och är inte publiken nöjd vill man inte fortsätta. Det är publiken som gör att man orkar fortsätta med det här.

Har du något på gång framöver?

– Ja, jag vill fortsätta. Jag hoppas någon förstår att jag levererar, så att jag får samarbetspartners. Med den här nivån av artister kan man ha konserter kanske varannan månad som max. Får man med sommarsäsongen så är fem, sex gånger per år möjligt. Jag har många namn, men det är inga datum satta.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt