Annons:

Den litterära salongen med Mona Sahlin flyttas fram till den 2 december. Foto: Elisabeth Olsson/Pressbild

Litterär salong med förra toppolitikern flyttas fram

På onsdag skulle förra partiledaren och numera Hultsfredsbon Mona Sahlin vara gäst på nästa litterära salong i Vimmerby. Med tanke på den ökade spridningen av covid-19 har evenemanget flyttats fram till den 2 december. 

Annons:

De litterära salongerna som arrangerats i Vimmerby har varit populära. Mona Sahlin är nästa gäst på programmet – men ny flyttas salongen fram. Den 4 november blir istället den 2 december. 

 

 

– Vi hoppas många kommer (naturligtvis inom rekommenderade gränsen för säkerhet) och deltar i ett intressant samtal utifrån Mona Sahlins nyutkomna bok Makt Lös, säger Anna Mellergård i ett pressmeddelande. 
Mona Sahlin är en av Sveriges mest kända politiker och var ordförande i Socialdemokraterna under början av 2010-talet. Nyligen kom hon ut med boken Makt Lös och Sahlin lever nu ett tillbakadraget liv i Hultsfred. 

 

– Det kommer ställas andra frågor, inte de vi redan har hört flera gånger om i TV-soffor och radiointervjuer. Jag ser personligen mycket fram emot denna kväll, helt enkelt för att jag är nyfiken på människan bakom rubrikerna.

Kinaspecial

Den 25 november kommer den kinaexperten Hanna Sahlberg – känd som mångårig Kinakorrenspondent i SR – till Vimmerby för ett samtal med litteratur- och filmkritikern Göran Sommardal.

 

 

– Intresset för denna kväll är stort, så de som vill vara med får skynda sig boka biljett via stadshotellet.

 

 

De litterära salongerna är en del av litteraturfestivalen Vimmerby berättar som i år löper över flera månader med tanke på coronapandemin. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt