Annons:

Lions fixade bättre ljud på till de äldre på Granen

Maggie Ottander, till vänster, och Svea Gustavsson, till höger, tog tacksamt emot högtalaren från Lions Club. Den levererades av Boo och Inger Monell. Foto: Lions Club.

Lions fixade bättre ljud på till de äldre på Granen

Nyligen lämnade Vimmerby Lions Club över en ny ljudanläggning till de äldre på Granen i Vimmerby. Den gamla anläggningen var 20 år gammal och hade tjänat ut.

Annons:

Maggie Ottander, boende på Granen och tidigare medlem i Lions Club, berättade att hon hade ringt till Boo Monell i Lions och frågat om de hade möjlighet att skänka en ljudanläggning igen eftersom den gamla inte var så bra.

Boo tog upp frågan i styrelsen som bestämde sig för att köpa in en ny anläggning till Granen. Även den gamla anläggningen var skänkt av Lions Club för 20 år sedan.

Boo Monell lämnade nyligen över den nya högtalaren till Maggie Ottander och Svea Gustavsson. Den kommer att stå i matsalen som också är samlingsrum för högmässor och andra aktiviteter. 

– Vi är väldigt glada för att vi har fått en ny fin högtalare av Lions. Det är riktigt bra ljud i den nya, mycket bättre än det är i den gamla, säger Maggie Ottander och Svea Gustavsson.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt