Annons:

Fortsatt oklart vem som tar över butiken efter Frida och Dennis

Det är fortsatt oklart vem som tar över Ica Supermarket efter Dennis Dahlin och Frida Hamrin.

Fortsatt oklart vem som tar över butiken efter Frida och Dennis

Det är fortsatt oklart vem som ska ta över Ica Supermarket i Vimmerby. Enligt Ica centralt pågår fortfarande rekryteringsprocessen.

Annons:

Det var i september förra året som Frida Hamrin och Dennis Dahlin lämnade beskedet att deras äventyr i Vimmerby var över. Istället skulle paret ta över en Ica-butik i Skurup nere i Skåne. 

Fortfarande är det inte något som är klart kring deras efterträdare som handlare i Vimmerby.

– Nej, ingenting är klart än men Ica ska ha ett namn har vi förstått det som. Men vi vet inte så mycket om det, eftersom det är Ica som sköter hela processen, säger Frida Hamrin.

Maria Elfvelin är pressansvarig på Ica-gruppen och säger att ingenting är färdigt kring efterträdare.

"Rekryteringsprocessen pågår fortfarande och är inte klar än", skriver hon.

Butikschefen sköter ruljansen

Frida och Dennis har spenderat all sin tid i Skurup sedan de tog över den butiken. Butikschefen Marcus Holmgren har drivit Vimmerbybutiken åt dem under tiden.

– Marcus har skött butiken och hållit ställningarna. Det har verkligen fungerat bra och underlättat för oss. Det är skönt för personalens skull att han är på plats. Det är en person som de känner sedan tidigare. 

Hur har det gått för er i nya butiken?

– Det funkar bra. På ett sätt är det ganska likt och på ett sätt är det annorlunda. Det är en spännande och utmanande resa, men vi saknar Vimmerby förstås också. Både alla medarbetare och alla kompisar. Vi var ju några år i Vimmerby och hann skaffa flera vänner under den tiden. Vi har tyvärr inte hunnit vara där något sedan vi tog över den här butiken.

Ska vara sluttampen

När en ny handlare kan presenteras är fortfarande oklart.

– Det ska vara i sluttampen som vi förstått det, så det borde vara hyfsat snart. Men vi har inte hört något datum, säger Frida Hamrin.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt