Annons:

JUST NU: DE TAR ÖVER ICA SUPERMARKET I VIMMERBY

Nu är det klart, det blir Helen och Anders Gustafsson från Hultsfred som tar över ICA Supermarket i Vimmerby efter Frida Hamrin och Dennis Dahlin. Foto: Privat

JUST NU: DE TAR ÖVER ICA SUPERMARKET I VIMMERBY

Nu kan vår tidning berätta vem som tar över ICA Supermarket i Vimmerby efter Frida Hamrin och Dennis Dahlin.

Annons:

Det blir Anders och Helen Gustafsson med familj, bosatta i Hultsfred.

I tolv år har de drivit ICA Nära Brobyhallen i Landsbro, men kände nu att de var redo för att gå vidare mot nya äventyr och mål i en ny butik – nämligen ICA Supermarket i Vimmerby.

– Det är med blandade känslor vi lämnar Landsbro. Vi har trivts väldigt bra och kommer bära med oss mycket fina minnen där ifrån, säger Helen Gustafsson, när vår tidning når paret för en kommentar.

Vad har fått er att bestämma er?

– Erbjudandet var svårt att motstå. Både utmaningsmässigt och att det är en fin butik. Vi känner oss stolta och hedrade över att få gå in och ta över butiken efter Frida och Dennis, de har gjort ett jättebra jobb med att utveckla den.

Samtidigt kommer de närmare hemmet och slipper åka så lång, i och med att de bor i Hultsfred.

Är det sagt något om när ni ska ta över i Vimmerby?

– Det är inte riktigt klart än med övergångsdatum, men inom närtid.  Vi kommer driva butiken i Landsbro vidare parallellt till dess att Ica:s rekrytering av ny handlare är klar.

Det var i september förra året som Frida Hamrin och Dennis Dahlin lämnade beskedet att deras äventyr i Vimmerby var över. Istället har paret tagit över en Ica-butik i Skurup nere i Skåne.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagensvimmerby.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt