Annons:

Nya Icahandlarna hälsade kunderna välkomna med tårta

Från och med igår är det Anders och Helen Gustafsson som driver Ica Supermarket i Vimmerby. Foto: Jakob Karlsson

Nya Icahandlarna hälsade kunderna välkomna med tårta

Från och med 1 maj har de nya handlarna på Ica Supermarket tillträtt. Helen och Anders Gustafsson hälsade kunder välkomna med marsipantårta.
– Nu känns det skönt, säger Anders Gustafsson.

Annons:

Efter Frida Hamrins och Dennis Dahlins flytt till skånska Skurup blev det Hultsfredsborna Helen och Anders Gustafsson som tog över Ica Supermarket i Vimmerby. De har en lång erfarenhet av att driva butik och kommer närmast från Ica Nära i Landsbro. Nu väntar en ny utmaning för paret som är bosatt i Hultsfred.

– Vi har stora förväntningar, vi ska fortsätta på den personliga sidan och så ska vi göra mer grejer, men det kommer längre fram. Till en början ska vi sätta organisationen, sedan kommer vi göra lite förändringar längre fram, men det tar vi då.

Inventeringen pågick sent in på valborgsnatten och det är förstås mycket att tänka på vid ett övertagande.

– Det är bara förnamnet, allt ska skrivas om, alla tillstånd ska göras om. Det kvittar att man varit handlare i 24 år. Det är hur mycket som helst faktiskt, men nu börjar man kunna se framåt. Nu känns det skönt, nu får man väl göra det man vill göra. Innan är det mest papper, men nu ska det bli skönt att möta kunderna.

Tårtorna var uppskattade av kunderna, efter första timmen hade redan åtta gått åt.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt