Annons:

Mäklarbyrån skänker pengar – för varje såld fastighet

Magnus Boberg, franchisetagare i Vimmerby & Hultsfred, uppskattar Fastighetsbyråns satsning på välgörenhet. Foto: Ossian Mathiasson

Mäklarbyrån skänker pengar – för varje såld fastighet

Fastighetsbyrån kommer att skänka 100 kronor per varje såld fastighet. Pengarna går antingen till SOS Barnbyar, BRIS eller Sveriges Stadsmissioner. Totalt väntas insamlingen hamna på cirka 4,5 miljoner kronor per år.
– Vi vill självklart vara med och bidra till förändring och har därför börjat samarbeta med organisationer som gör verklig skillnad för utsatta barn och vuxna, säger Magnus Boberg, franchisetagare på Fastighetsbyrån i Vimmerby och Hultsfred, i ett pressmeddelande.

Annons:

Fastighetsbyrån kommer låta alla bostadssäljare välja vilken av organisationerna pengarna ska gå till. Både säljare och köpare ges även möjlighet att själva ge ett bidrag.

– Vi vill gärna involvera våra kunder i detta. Vi hoppas bland annat kunna bidra till ökad medvetenhet kring de utmaningar som finns i samhället. Om vi även kan inspirera fler till att ge sitt stöd så att fler får ett tryggt hem att gå till så är det en bonus, säger Johan Engström, VD på Fastighetsbyrån.

Byrån i Vimmerby & Hultsfred förmedlar cirka 140 bostäder varje år. Härifrån kommer alltså cirka 14 000 kronor att skänkas till de organisationerna. Tillsammans med de övriga kontorern runt om i Sverige handlar det om 4,5 miljoner. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt