Annons:

Vimmerbyföretaget del av Sveriges största golftävling

Scandinavian Invitation spelas på Hills i Göteborg i år. Foto: Pressbild

Vimmerbyföretaget del av Sveriges största golftävling

Vimmerbyföretaget Åbro med varumärket Bryggmästaren är officiel partner till Skandinaviens största golftävling.
– Scandinavian Invitation är en högklassig golftävling i en helt egen klass som stämmer väl överens med Bryggmästarens egenskaper så vi är väldigt glada över att ingå i detta partnerskap, säger Niklas Nestlander, sponsor- och varumärkeschef på Åbro Bryggeri.

Annons:

Bryggmästaren kommer att vara exklusiv ölleverantör under de fyra tävlingsdagarna och även ha olika typer av aktiveringar ute på banan. Bland annat kommer det på hål 12 att bli en överraskning för alla som gör en eagle. 

– Vår vision är att skapa en helhetsupplevelse utöver det vanliga för våra besökare - och mat och dryck spelar en nyckelroll i det. Vi på Scandinavian Invitation är mycket nöjda över att få ha Bryggmästarens som partner i år, och tror att såväl tävlande som besökare kommer vara minst lika nöjda över möjligheten att bli serverade Bryggmästarens under hela tävlingen, säger Henrik Hilford Brander på Scandinavian Invitation. 

Partnerskapet gäller för årets tävling, men ambitionen är att samarbetet ska fortsätta även på sikt. Årets tävling avslutas i dag. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt