Annons:

Hon är årets unga företagare i Kalmar län –

Klara Kågefors har utsett till årets unga företagare i Kalmar län. Foto: Arkivbild

Hon är årets unga företagare i Kalmar län – "Kreativt nytänkande"

I går fick Vimmerbyföretagaren Klara Kågefors motta en fin utmärkelse av landshövdingen. Hon är utsedd till årets unga företagare i Kalmar län. 

Annons:

Kågefors driver Fiore Floristdesign i Vimmerby sedan flera år tillbaka och har uppmärksammats på flera sätt genom åren. I går blev hon utsedd till årets unga företagare i länet och blir därmed länets representant i riksfinalen som avgörs i Stockholm den 16 oktober.

Till Årets Företagare utsågs Maggan Drottman som driver Juvelerarens Hus i Högsby. Landshövding Cecilia Schelin Seidegård delade ut priserna i residensets trädgård under gårdagen. 

"Ser affärsmöjligheter"

Motiveringen för Klaras pris lyder såhär: 

"Årets Unga Företagare i Kalmar län är en trots sin ringa ålder redan en välmeriterad florist och entreprenör med känsla för både kvalitet och förståelse av ett kreativt nytänkande i en hårt konkurrensutsatt bransch.

Genom sitt skapande har hon lyft ett traditionellt yrke till nya nivåer, vilket har visat sig i en mängd olika utmärkelser, t.ex. Årets Nyföretagare samt goda placeringar Fusion Flower Magazine - Designer of the year.

När många nöjer sig med att ”bara” vara florister ser Klara affärsmöjligheter i att fokusera på helheten i hemmet eller företaget och erbjuder utöver blommor även ett brett sortiment av inredningsprodukter i butiken. 

Årets Unga Företagare är mångfacetterad med ett genuint intresse för färg, form och design och sist men inte minst business."

DV har sökt Kågefors utan resultat. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt