Annons:

  • UNGDOMAR STÖRDE CAMPINGEN – TVINGAS ERSÄTTA GÄSTERNA

    Buskörningen vid campingen in på småtimmarna tvingas Vimmerby Camping att ersätta sina boendegäster. Bilden är en genrebild. Foto: MostPhotos

  • UNGDOMAR STÖRDE CAMPINGEN – TVINGAS ERSÄTTA GÄSTERNA

    Ägarna Hampus Thorstensson och Elisabeth Wolmeryd. Foto: Arkivbild

UNGDOMAR STÖRDE CAMPINGEN – TVINGAS ERSÄTTA GÄSTERNA

Buskörningen och festandet vid Vimmerby Camping var så vild inatt att campingen känner sig tvungen att betala tillbaka hela boendekostnaden till sina gäster. Ägaren Hampus Thorstensson är bedrövad.

Annons:

I ett inlägg på Facebook beskriver Thorstensson ett firande som delvis tycks ha gått överstyr. Skräp i stora mängder och busåkande till småtimmarna. För campingens gäster blev det inte många timmars sömn och nu tvingas beondeanläggningen att betala tillbaka intäkter för den gångna natten. 

"Vi vet att denna vecka är häftig, jag minns min studentvecka som något av det vildaste jag upplevt. Men fest behöver inte betyda att man skapar problem för andra vilket nu är ett faktum. Ni burnade, spelade hög musik och gasade fantastiskt hela natten. Jag vet att om man slänger saker i sjön eller i skogen så upplevs det som att de försvinner, men de är bara temporärt. Det är dock helt lugnt, vi har lagt hela morgonen på att städa upp sjön, parkeringarna, stranden och kringområden", skriver ägaren Hampus Torstensson på Facebook. 

DV har varit i kontakt med Thorstensson som inte har några fler kommentarer än sitt inlägg på FB. Hur mycket campingen förlorar vill han inte gå in på. 

"Så som ni gjorde det i natt och nätterna före det innebär för oss på Vimmerby Camping, Nossenbaden att vi får återbetala gäster som bor hos oss. De får ingen sömn och det är de som de betalar oss för. Företaget har blött länge och vi har äntligen börjat se en ljusning - men efter de 4 senaste nätternas övningar så är vi slut och färdiga. Så ni som tycker att det är kul att vi på campingen jobbar och verkar på det sättet som vi gör, festa gärna men festa inte här!" skriver han i inlägget. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt