Annons:

Känd artist återvänder till Kharma för ny spelning

Björn Rosenström har gjort tre spelningar på Kharma i Vimmerby. Nu är den kände artisten klar för sin fjärde spelning på nattklubben. Foto: MostPhotos

Känd artist återvänder till Kharma för ny spelning

Den kända svenska artisten Björn Rosenström kommer till Kharma i Vimmerby för en livespelning lördagen den 28 januari. 
– Det är precis vad vi behöver efter en tyngre höst och vinter, säger nattklubbsägaren Christopher Novratidis. 

Annons:

Det är fjärde gången som Björn Rosenström spelar på nattklubben Kharma i Vimmerby. Första gången var Vimmerby Gungar 2015, andra gången på tvåårsjubileet 2016 och tredje gången i oktober 2018. 

– Jag fick ett sms av honom kvällen före julafton och han skrev att han hade en lucka i sin kalender lördagen den 28 januari och frågade om vi var intresserade. Jag stod i baren och sa ”yes” när smset kom. Vi har letat efter en artist som drar en bred publik i januari och när han hörde av sig var det bara att köra. Januari är rent generellt en tung månad för evenemang, säger nattklubbsägaren Christopher Novratidis. 

"Han är grym live"

Personerna som kommer dit kan förbereda sig på en kväll fylld av nostalgi. Med sina unika texter och melodier har Björn Rosenström tagit sig in i det svenska folkets hjärtan och oavsett hur man vrider och vänder på det kan i stort sett alla sjunga med i låtar som ”Het”, ”Pojkarna som busar” och ”Hultsfredsfestivalen”. 

– Det känns riktigt bra och Björn är en sån artist som kan komma varje år. Han är grym live och får med sig publiken. Det är i princip konstant allsång under hans spelningar, säger Christopher Novratidis.

Kharma har sedan tidigare bokat in högaktuella duon Rasmus Gozzi & Fröken Snusk för en livespelning i februari.

– Två riktigt bra bokningar och det känns som en bra start på 2023. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt