Annons:

ROOKIEFESTIVALEN BÖRJAR MED 18-ÅRSGRÄNS

Årets upplaga av Rookiefestivalen blir med 18-årsgräns. Foto: Stefan Härnström/Arkiv

ROOKIEFESTIVALEN BÖRJAR MED 18-ÅRSGRÄNS

Två månader kvar till Rookiefestivalen. Då släpper arrangören den första artisten och nyheten att årets evenemang kommer ha 18 år som åldersgräns.
– Rookiefestivalen blir för personer över 18 år för första gången, säger Majken-Leilani Wihlstrand, pressansvarig för Rookiefestivalen.

Annons:

Rookiefestivalen har precis gått ut med den första artisten, Joe & The Anchor, till årets evenemang. De släppte sin debutsingel våren 2018 och kort därpå plockades de upp av Sony Music och har släppt flera låtar.

”De fyra vännerna som tillsammans utgör Malmös snabbast växande och kanske just nu viktigaste popband Joe & The Anchor, har alla spelat och skrivit musik sedan barnsben. Med en oöverträffad kollektiv ambition och gemenskap har bandet kämpat motströms i åratal för att hamna där de är idag”, skriver Rookiefestivalen. 

Det är drygt två månader kvar till årets upplaga av Rookiefestivalen på Hotell Hulingen. 

– Härefter kommer vi att släppa minst en artist i veckan fram till slutet av september. Vi har jobbat för fullt under våren och sommaren och nu är vi redo att släppa artister, föreläsare till branschdagen och mer information om festivalen, sägerMajken-Leilani Wihlstrand. 

Rookiefestivalen berättar också att besökarna måste vara över 18 år för att komma in och lyssna på artisterna på Hotell Hulingen på lördagskvällen. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt