Annons:

JUST NU: GAMMAL KOMMER TILL ROOKIEFESTIVALEN

ontus Petersson och Peg Parnevik kommer till Rookiefestivalen i Hultsfred. Foto: Pressbild

JUST NU: GAMMAL KOMMER TILL ROOKIEFESTIVALEN

Rookiefestivalen i Hultsfred har landat ett av sina dragplåster till höstens festligheter på Hotell Hulingen. Det är succéduon Gammal med Peg Parnevik och Pontus Petersson som kommer.

Annons:

Peg blev känd genom sin medverkan i realityserien Parneviks och har därefter satsat hårt på solokarriären som artist. Det nya projektet ”Gammal” drog hon igång tillsammans med Pontus Petersson och så här långt har succéduon fått en bra start med deras två första singlar ”Blommor där du står” och ”Sånger från förut”. Båda låtarna har sålt platina och har över 21 miljoner streams på Spotify. Gammal är aktuella med hiten ”Vackrare än dom".

”Sångerna låter oss följa med in i en värld mellan gammalt och ungt, fult och vackert, drömmar och ångest. Känslan av att vara ung och rädslan inför att bli GAMMAL”, skriver Rookiefestivalen. 

Rookiefestivalens släpp hittills är popbandet Joe & The Anchor, soloartisten Simon Samaeng och nu kan de skriva in Gammal i programmet. 

Biljettförsäljningen till årets festival startar på måndag. Inom kort kommer de göra sitt första släpp till Rookiefestivalens branschdag, som äger rum på Rock City på fredagen. 

I år kommer lördagens festival, som arrangeras sista helgen i oktober, att placeras på Hotell Hulingen under hela kvällen.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt