Annons:

Socialdemokratisk träff på Öland – ska utveckla politiken

Peter Högberg, Helen Nilsson och Daniel Nestor representerade Vimmerby på Socialdemokraternas länsträff. Foto: Socialdemokraterna

Socialdemokratisk träff på Öland – ska utveckla politiken

Under helgen har länets ledande socialdemokrater varit samlade på Öland för att ta fram en gemensam regional plattform som innehåller politik, organisation och kommunikation. Arbetet kommer göras klart under hösten och sedan är det tänkt brytas ner på kommunal nivå.

Annons:

Från Vimmerby deltog Socialdemokraterna i Vimmerbys ordförande Daniel Nestor, Helen Nilsson som är vice ordförande i partidistriktet och Peter Högberg.

Enligt Helen Nilsson har Socialdemokraterna aldrig tagit ett så samlat grepp kring helheten på regional nivå. Syftet är att ta fram en politik som utvecklar länet.

– Som ny ordförande får jag med mig mycket nya tankar om partiet i Vimmerbys utveckling och viktiga politiska områden som vi måste jobba med, säger Daniel Nestor i ett pressmeddelande. 

Grunden för arbetet är ett centralt program som partistyrelsen tagit fram. I Kalmar län har det utbildats fyra utvecklingsledare som ska stötta arbetarkommunerna i deras arbete.

Vimmerby kommer arbeta tillsammans med Hultsfred och Västervik.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt