Annons:

Gullringens damlag har fått helt nytt omklädningsrum

Gullringens GoIF:s damlag har fått ett helt nytt omklädningsrum på Gullemon. Foto: Ossian Mathiasson

Gullringens damlag har fått helt nytt omklädningsrum

Herrlagets omklädningsrum är renoverat sedan tidigare. Nu har även Gullringens damlag fått ett nytt, uppfräschat omklädningsrum.
– Det blev riktigt, riktigt bra, säger Tobias Gustafsson, en av många ideella krafter i fotbollsföreningen.

Annons:

Herrarnas omklädningsrum fick en rejäl uppfräschning för några år sedan.

Nu har spelare, ledare och ideella krafter i Gullringen färdigställt etapp två av renovering av omklädningsrum och domarrum.

Damlaget har försetts med nytt, fräscht omklädningsrum där bortalaget har hållit till i alla år. Det nya bortaomklädningsrummet, som numera är i damernas tidigare omklädningsrum på ena gaveln, har gjorts iordning, likaså domarrummet.

– Resultatet har blivit jättebra efter att ha hållit på ganska länge med damlagets omklädningsrum, nästan ett år, säger Peter ”Pea” Johansson och fortsätter:

– Vi fick blåsa ut avloppsstammen och börja om från grunden med att riva och hacka upp golv och allting. Vi har gjort iordning domarrummet så det har fräschats upp ordentligt. Gästernas nya omklädningsrum har ny toalett, nytt duschrum med kakel och duschar och är nymålat. Bänkarna är uppfräschade så de är slipade och nylackade.

"Stor skillnad jämfört med tidigare"

Det har tagit nästan ett helt år att färdigställa damernas helt nya omklädningsrum. Spelarna är jättenöjda med resultatet.

– Vi fick en vattenskada i domarrummet, vilket gjorde att vi tappade fart i några månader. Det var inte meningen att vi skulle göra om domarrummet men det var blött hela vägen. Vi rev upp golvet och hade avfuktare igång i en månad. Sedan kom Mats Nilsson in i bilden och fick några pensionärer att hjälpa till med att sätta upp skåp, inredning och ytterdörrar, säger Tobias Gustafsson.

Vad har du att säga om resultatet?

– Helt suveränt, stor skillnad jämfört med tidigare. Inget har gjorts sedan 1976. Vi lyfter fram damerna ännu mer när vi gör på det viset.

Både ”Pea” och ”Baggen” berättar att det finns mer att göra på anläggningen.

– Vi har mer på gång. Tanken är fräscha upp klubblokalen ännu mer med ett mattbyte och vi diskuterar handikappanpassad toalett under kansliet, säger Peter Johansson.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt