Annons:

Vimmerby IF tappar försvarsklippan - återvänder till division fyra-klubben

Johan Lundin spelar två matcher till i Vimmerby IF innan han lämnar. Foto: Linus Johansson

Vimmerby IF tappar försvarsklippan - återvänder till division fyra-klubben

En seriematch och en cupmatch. Det är vad som återstår innan Johan Lundin lämnar Vimmerby IF för spel med Västerviks FF.

Annons:

Efter många år i Vimmerby IF lämnade Johan Lundin klubben inför den här säsongen. Istället valde han att trappa ned i Västerviks FF i division fyra.

Men till sluttampen av vårsäsongen var Johan Lundin tillbaka i ett Vimmerby som var i desperat behov av poäng i division två. VIF har förstås haft förhoppningen att få behålla Lundin resten av säsongen, men så blir det inte. Han kommer förvisso att spela ytterligare två matcher med Vimmerby, mot Lindsdal i serien och mot Oskarshamns AIK i Svenska cupen.

”Betyder mycket”

Men sedan får laget klara sig utan försvarsklippan, som då återvänder till Västerviks FF.

– Det betyder mycket för oss. Johan är inte minst en bra kille som ger allt på träning och är bra vid sidan om planen. Han har rätt inställning och är en bra ledargestalt, säger VFF-tränaren Magnus Fält.

Fält säger att det är Lundins eget beslut att återvända till VFF.

– Han har fått bestämma själv hela vägen. Redan när han fick frågan från första början sa jag att han skulle gå på sin magkänsla. Samtidigt har han hela tiden stått fast vid att han ska komma tillbaka.

Vi har sökt Johan Lundin och representanter för Vimmerby IF.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt