Annons:

Gullringsmålvakten klar för tre nya år efter skadefylld säsong

Gullringens målvakt Petter Gustafsson är klar för tre nya år i moderklubben. Foto: Ossian Mathiasson

Gullringsmålvakten klar för tre nya år efter skadefylld säsong

Gullringens målvakt Petter Gustafsson har haft en skadefylld säsong. Nyckelspelaren har nu tecknat ett nytt avtal med moderklubben som sträcker sig över de tre kommande säsongerna. 

Annons:

22-årige målvakten Petter Gustafsson kommer från en skadepräglad säsong och har missat många matcher. Han spelade ingenting mot slutet av vårsäsongen och var tillbaka till höstpremiären innan han slog upp sin skada och missade resten av höstsäsongen. 

Nu är han bestämt sig för att spela vidare i moderklubben och har tecknat ett nytt kontrakt som sträcker sig över de tre kommande säsongerna.

"Jag förlänger för att jag vill vara med och bana väg för framtida framgångar och fortsätta bygga vidare på det vi börjat", säger Petter Gustafsson i en kommentar till Gullringens hemsida. 

Petter Gustafsson är revanschsugen och vill komma igång så fort som möjligt.

"För egen del har det varit ett tråkigt år med skador och andra saker utanför fotbollen men i det stora hela tycker jag grabbarna krigar på. Vi fick en tråkig höst med många skador och sjukdomar men de som kom in istället skötte det fantastiskt bra vilken känns hur bra som helst! I vanliga fall brukar man vara rätt less på fotboll såhär direkt efter säsongen men jag sparkar gärna igång nästa vecka om det är så", säger Petter Gustafsson. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt