Annons:

Gullringsforwarden lämnar – får dubbla roller i tidigare klubben

Marcus Oskarsson Johansson lämnar Gullringens GoIF och blir spelande tränare i division 6-laget Horn/Hycklinge IF. Foto: Ossian Mathiasson

Gullringsforwarden lämnar – får dubbla roller i tidigare klubben

Forwarden Marcus Oskarsson Johansson lämnar Gullringens GoIF. Han återvänder till Horn/Hycklinge IF, klubben som han har öst in mål för genom åren. 
– Det känns väldigt bra, säger ”MOJ” efter klubbytet. 

Annons:

Horn/Hycklinge slutade sist i division 6 Vimmerby med fem poäng den här säsongen.

Nu har Kindaklubben fått flera viktiga pusselbitar att falla på plats. 

Dennis Isaksson har skrivit på för två nya år som huvudtränare och får en skicklig spelare vid sin sida. Marcus Oskarsson Johansson lämnar Gullringens GoIF för rollen som spelande tränare i Horn/Hycklinge IF. 

”I dag har Marcus Oskarsson Johansson skrivit på för HHIF och kommer tillsammans med Dennis Isaksson leda laget till nya erfarenheter och en härlig gruppkänsla. Marcus andas fotboll dag som natt och kommer tillföra en ny nivå på vår redan påbörjade resa”, skriver H/HIF på sin Faceooksida. 

"Lärorik utmaning"

”MOJ” har spelat i Gullringen i två säsonger och återvänder till Horn/Hycklinge där han har gjort många mål genom åren. 

Vad är förklaringen till klubbytet?

– Det är dels för att vi ska få tillökning i familjen nästa år och dels för att jag just får chansen i en tränarroll. Jag ser det som att det är en bra början ifall det är något för mig och om man vill fortsätta med det senare i livet. En lärorik utmaning, säger Marcus Oskarsson Johansson. 

Hur ska det bli att återvända till H/HIF?

– Det känns väldigt bra. Det ska bli kul och spela med grabbarna igen som jag inte har spelat med på flera år. Jag är väldigt taggad på att få komma tillbaka till Stångåvallen, säger han. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt