Annons:

Avslöjandet bekräftat: Anfallaren återvänder till Gullringen

Marcus Oskarsson Johansson är klar för en återkomst till Gullringen. Foto: GGoIF

Avslöjandet bekräftat: Anfallaren återvänder till Gullringen

Dagens Vimmerbys avslöjande om att Marcus Oskarsson Johansson ska spela med Gullringens GoIF är nu bekräftat. Klubben har presenterat honom på sociala medier.

Annons:

Marcus Oskarsson Johansson återvänder till division 4-laget Gullringen. Han råkade ut för en allvarlig knäskada för några år sedan men börjar nu känna sig fräsch igen efter det senaste ingreppet och vill satsa seriöst igen. Han kommer närmast från division 6-laget Slätmons BK. ”Macke” är en forwardstyp som vi behöver då han är stor, stark, teknisk och målfarlig”, skriver Gullringens GoIF på sin hemsida. 

"Framtiden ser bra ut"

Marcus Oskarsson Johansson säger att han vill komma tillbaka och spela fotboll seriöst igen och göra en satsning.

”Jag tror framtiden ser bra ut både för mig och föreningen. Många unga grabbar i laget som jag tror kommer ta bra kliv i sin utveckling detta år. Mina styrkor som fotbollsspelare är att jag har en bra speluppfattning, spelförståelse och näsa för mål. Jag kan både göra mål och spela fram till mål så jag hoppas det kommer synas på Gullemon. Jag har även en enorm vinnarskalle”, säger ”MOJ”. 

Knät är mycket bättre efter den andra operationen.

”Det känns jättebra och foten har jag fått tillbaka mer rörlighet i så det behövs bara mer träning och bygga mer muskelmassa i mitt vänstra lår”.

Övergången har skett efter frimånaden och Gullringen tackar Slätmon för samarbetet och dialogen. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt