Annons:

Dyrköpt seger för IFK Tuna – tvåmålsskytten utvisad

Martin Carlsson hann både med två mål och en utvisning i dagens match. Foto: Linus Johansson

Dyrköpt seger för IFK Tuna – tvåmålsskytten utvisad

IFK Tuna tog tre mycket väntade poäng i dagens möte mot jumbon Trekanten. Dessvärre fick man vasse Martin Carlsson utvisad.
– Vi får se hur länge han blir avstängd, säger tränaren Stefan Larsson.

Annons:

I ett ihållande regn öppnade IFK matchen på ett perfekt sätt och gick fram till 4–0. Trekantan, jumbo i tabellen, reducerade före paus. I början av andra utökade Tuna till 5–1 – men efter att Martin Carlsson dragit på sig sitt andra gula kort blev det kämpigare.

Trekanten reducerade två gånger om och skapade flera målchanser.

– Det var en märklig match och underlaget ställde till det för båda lagen. Det blev många avgörande individuella misstag och vi kunde inte trilla som vi brukar. I slutet blev det lite tryck på oss, men jag tycker inte att de skakar oss.

Hakar på i toppen

I en haltande tabell har Tuna nu två poäng upp till kvalplats.

– Jag är jättenöjd med tre poäng och det känns bra. Vi visste att det skulle bli tufft och de krigar för sin existens. Vi tar en match i taget och kan hota alla lag. Martin fick både sitt tredje gula och rött kort i dag, så vi får se hur länge han är borta. Det är lite surt.

Martin Carlsson gjorde två av Tunas mål. Filip Gustavsson, Dennis Nilsson och Rickard Svensson gjorde de övriga pytsarna. Beröm går till Tom Nilsson som slet hårt på topp. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt