Annons:

Henriksson har tänkt klart – här är forwardens besked om framtiden

Simon Henriksson tackar nej till Gullringens GoIF och spelar vidare i Djursdala SK, klubben som han har tillhört i flera raka säsonger. Foto: Ossian Mathiasson

Henriksson har tänkt klart – här är forwardens besked om framtiden

Det har funnits oklarheter kring Simon Henrikssons fotbollsframtid. Nu har forwarden bestämt sig. Han nobbar Gullringens GoIF och spelar vidare i Djursdala SK. 

Annons:

Simon Henriksson var utlånad till Gullringens GoIF under hösten samtidigt som Herman Lynbech och Hugo Johansson var utlånade i motsatt riktning till Djursdala SK.

Det har efter säsongens slut funnits ett ömsesidigt intresse kring att Simon Henriksson ska vara med Gullringen från start 2024.

Nu har han bestämt sig för att tacka nej till Gullringens GoIF och återvända till Djursdala SK.  

”Jag har meddelat Gullringen att det blir spel i Djursdala 2024. Jag har trivts väldigt bra i Gullringen under hösten och det är verkligen ett kanongäng, men jag kände att jag ville ge dem ett tidigare besked än förra året. Precis som förra året har jag insett att jag inte mäktar med att vara så pass engagerad i en förening samtidigt som jag spelar i en annan. Nu ser jag fram emot att fortsätta bygga en så stark trupp som möjligt i DSK och önskar samtidigt Gullringen stort lycka till nästa säsong. Jag är övertygad om att laget kommer vara med och slåss om seriesegern i fyran och jag håller det för sannolikt att det blir division 3-spel på Gullemon igen 2025”, säger Simon Henriksson om sitt beslut.

DSK:s ordförande Fredrik Milton gläds åt Henrikssons val. 

”För Djursdala SK känns det otroligt skönt att vår ledande spelare är tillbaka igen. Det gick att se bara säsongen som var hur mycket han betyder för oss på planen. Simon är träningsvillig, ligger på andra och håller uppe nivån på varje träning. I längden hade det blivit svårt för honom att sitta i vår styrelse och ha allt det engagemang han har samtidigt som han spelar fotboll i en annan förening. Rädslan för oss var att tappa honom på flera plan, men jag tycker ändå att det var helt rätt beslut att låta honom spela med Gullringen under hösten sett till hur mycket han ger tillbaka till klubben, säger Fredrik Milton.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt