Annons:

Tre mål av Eriksson när Gullringen slog HFK

Olle Eriksson gjorde tre mål för Gullringen i segermatchen mot Hultsfred. Foto: Arkivbild

Tre mål av Eriksson när Gullringen slog HFK

Gullringen tog en planenlig seger mot Hultsfred i kvällens träningsmatch på Arena Ceos. Olle Eriksson var het och gjorde tre mål i 5-2-segern.

Annons:

Hultsfred, som tappat extremt många spelare, gjorde en förvånansvärt pigg insats.

– Vi stod för en riktigt dålig första halvlek och fallerade i inställningen. I andra styr vi upp det. Det var lite underskattning med tanke på att HFK tappat många spelare. Jag hade nog en bild av att det var hungriga och unga spelare vi skulle möta. De slutar inte jobba och är snabba också. Hultsfred gör det bra och gör det svårt för oss. Vi blir lite ivriga när vi inte kommer någonstans, men i andra styr vi upp det, säger GoIF:s Ola Lindblom.

Efter 2-2 i paus ryckte Gullringen ifrån i andra och vann med 5-2. Olle Eriksson svarade för tre mål medan Gustavo Borges och Axel Hoppe Adolfsén stod för övriga. Samtliga plussas för insatsen i andra.

Unge målvakten stack ut

HFK:s nye tränare Anders Larsson var relativt belåten med prestationen:

– Jag är rätt nöjd med prestationen i stora delar. Vi visste att det skulle bli en tuff uppgift för de här unga grabbarna. Gullringen väger lite tyngre, men vi försökte sätta de defensiva bitarna vi tränat på och få till lite omställningar. Vi faller på lite individuella misstag, men överlag var det bra.

Charlie Olsson och Yassin Jalil Kader gjorde Hultsfreds mål. Målvakten Lucas Bengtsson stod för flera vassa räddningar och även Charlie Olsson och Enock Jörgensen stack ut.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt