Annons:

Litet minus för fotbollsföreningen som får in ny kraft i styrelsen

Jessica Eriksson fortsätter i rollen som ordförande i Gullringens GoIF. Foto: Stefan Härnström

Litet minus för fotbollsföreningen som får in ny kraft i styrelsen

Gullringens GoIF lägger 2023 bakom sig med ett minusresultat på 12 000 kronor. Tidigare damlagstränaren Mats Söderkvist tar plats i styrelsen och barngympa är en aktivitet som de väljer att satsa på. 

Annons:

Gullringens GoIF:s ordförande Jessica Eriksson summerar ett bra 2023. 

– Vi är nöjda med 2023 där vi hade ett fantastiskt 90-årsfirande. Vår herrtrupp gjorde bra ifrån sig i division 4 och dessvärre var vi tvungna att pausa vår damlagsverksamhet, säger Jessica Eriksson. 

Klubben redovisade på söndagens årsmöte ett minusresultat på 12 000 kronor. 

– Det är kännbart att alla kostnader ökar, framför allt i form av el och bensin. Vi har också gjort en del investeringar som vi inte hade budgeterat för samt att vi hade 90-årsfirandet som vi inte heller hade budgeterat för. Vi har haft otur med bilar som har gått sönder och kostat oss pengar. Vi gick in i 2023 med en budget på ett plusresultat på några tusenlappar och låg därmed på marginalen redan från början. Intäkterna minskade också i form av lägre sponsorintäkter.

Söderkvist kliver in i styrelsen

Jessica Eriksson sitter kvar som ordförande i ytterligare ett år. Styrelseledamöterna Peter Johansson och Tobias Gustafsson är omvalda på två år. 

Ny kraft i styrelsen är tidigare damlagstränaren Mats Söderkvist. Styrelsen består av Jessica Eriksson, Åsa Gustafsson, Mona Gustafsson, Alexander Svartz, Tobias Gustafsson och Mats Söderkvist. 

– Vi får ett tillskott och det är ingen som lämnar någon post. 

Vad tror du om innevarande år?

– Vi tror mycket på 2024. Vi ska starta en ny verksamhet i form av barngympa i samarbete med Mosippans föräldraförening. Vi tror också mycket på vår herrtrupp och tror att de kan göra bra ifrån sig. Vi kommer inte göra massa nya investeringar på Gullemon i år utan jag känner att vi får hålla oss lite lugna med det ett tag.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt