Annons:

Stora siffror när FBSK slog Gamleby FF

Louise Andersson satte fyra mål mot Gamleby i 13-0-segern. Foto: Arkivbild

Stora siffror när FBSK slog Gamleby FF

FBSK har fått en otroligt bra start på säsongen. Mot Gamleby FF tog man andra raka storsegern och siffrorna skrevs till 13-0. Det innebär att man toppar tabellen efter två spelade matcher. Resultatet innebar även att GFF förlorade stort för andra matchen i rad. 
– Det är alltid kul att vinna och göra mycket mål, säger FBSK:s Robin Blomberg. 

Annons:

Efter seger med 7-1 mot Västervik i premiären tog Frödinge sin andra raka storseger i och med resultatet 0-13 mot GFF. Robin Blomberg tycker att laget gjorde en bra insats, men kanske inte så mycket mer än så, trots resultatet: 

– Det var inte en match som nådde några jättehöjder spelmässigt. Vi hotar bra i djupled och därför blir det väldigt lockande att spela väldigt rakt, förklarar Blomberg. 

Något som FBSK kunde glädjas åt var anfallsspelet. 13 mål talar sitt tydliga språk menar Blomberg.

– Vi gör många mål och det är många olika målskyttar. Vi är vassa framåt överlag och gör dessutom lite mål på fasta situationer, summerar han. 
 
FBSK hade sina bästa spelare i Elin Kratz som stod för en jättebra insats och Erika Andersson som gjorde ett piggt inhopp. FBSK:s mål gjordes av Louise Andersson 4, Erika Andersson 2, Jeanette Lind 2, Elin Linder 2, Lovisa Rosin 2 och Elin Kratz. Vi har sökt ledare i Gamleby.

HÄR kan du se tabellen.

Linus Palmér Hård

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt