Annons:

Uppgifter: Gullringens mittfältare kan lånas ut – ”Behöver honom”

Enligt uppgifter till Dagens Vimmerby kan Dennis Isaksson, mittfältare i Gullringens GoIF, vara på väg att lånas ut.
– Han har pratat om en eventuell utlåning till Kisa BK, men det är absolut ingenting som är klart, säger Patrik Wärnehall i Gullringens sportgrupp.

Annons:

I höstas skrev Dennis Isaksson på för två nya säsonger i Gullringens GoIF. Men frågan är om han verkligen kommer att spela i division fyra-klubben kommande säsong. Enligt uppgifter till DV kan det istället bli aktuellt med en utlåning till Kisa BK.

– Jag vet inte hur det blir och jag har kontrakt med Gullringen. Vill de att jag ska stanna måste jag göra det. Jag ska prata med ”Patte” (Patrik Wärnehall) i dagarna. Det är jobbsituationen som ställer till det och den gör att jag känner att jag inte kommer kunna konkurrera om platserna. Men jag trivs också så pass bra i Gullringen så det är en knivig situation, säger Dennis Isaksson.

Inget besked från Simonsson

När vi pratar med Patrik Wärnehall har han ingen närmare information att ge.

– Jag vet att Dennis har nämnt om en eventuell utlåning, men vi har sagt att det där tar vi senare, säger Patrik Wärnehall.

Hur ser ni på det om frågan om en utlåning skulle dyka upp nu?

– Som vi ser på det nu behöver vi honom i vår trupp. Han är en av de innermittfältare vi har räknat med. Utan Dennis har vi bara fyra innermittfältare och med det spelsystem vi har behöver vi egentligen ha sex stycken.

Just på den positionen har Gullringen i nuläget inte fått något besked från Christian Simonsson gällande en eventuell fortsättning.

– Vi vet inte riktigt hur det blir än. Han har en familj att ta hänsyn till och vi får se om han kan få ihop det på något sätt, säger Patrik Wärnehall.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt