Annons:

Junioren vänder hem till Vimmerby – ”Målet är en startplats”

Jakob Kus återvänder till Vimmerby IF.

Junioren vänder hem till Vimmerby – ”Målet är en startplats”

Efter ett och ett halvt år i Åtvidabergs FF väljer Jakob Kus att vända hem till Vimmerby IF igen.
– Målet är att ta en startplats, men det gäller att kämpa hårt för alla spelare i Vimmerby är bra, säger Jakob Kus.

Annons:

Sommaren 2017 gick flyttlasset till Åtvidaberg för Jakob Kus. Där väntade studier på fotbollsgymnasiet. Efter ett och ett halvt år väljer junioren nu att avbryta det äventyret och istället söka sig hem till Vimmerby och VIF igen.

– Jag har bestämt mig för att sluta i Åtvidaberg. Tankarna började komma redan under jullovet och jag valde att sluta i slutet av januari. Framförallt beror det på att jag inte kände någon motivation eftersom jag inte fick spela offensiv fotboll så som jag alltid gjort i Vimmerby. Jag tycker inte att de använde de styrkor jag har på rätt sätt. Själva skolan här i Åtvidaberg är bra, men jag känner brist på motivation och så känner jag Dragan (Zivic, VIF-tränare) sedan tidigare då han var min tränare i Åtvidaberg under ett år. Jag gillar hans filosofi när det gäller fotboll, säger Jakob Kus.

Jagar en startplats

Kus ser fram emot återkomsten till Vimmerby IF.

– Jag vill visa Vimmerby att jag fortfarande har de offensiva egenskaperna kvar och förhoppningsvis kan jag göra en del poäng för laget. Målet är att ta en startplats, men det gäller att kämpa hårt för alla spelare i Vimmerby är bra.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt