Annons:

Här är KV:s nya klubb: ”Skulle gå rakt in i division 1”

Karl-Viktor Söderquist har gjort klart med ny klubb i Jönköping. Foto: Ossian Mathiasson

Här är KV:s nya klubb: ”Skulle gå rakt in i division 1”

Den tidigare Vimmerby IF-spelaren Karl-Viktor Söderquist har flyttat till Jönköping. Nu är han klar för en klubb i Jönköping, nämligen division 5-laget BK Rondinella.

Annons:

Den duktige mittfältaren Karl-Viktor Söderquist var Vimmerby IF:s bästa spelare den gångna säsongen och förlängde sitt kontrakt med två år. 

I december lämnade han klubben på grund av flytt till Jönköping för universitetsstudier. Han har tränat med division 3-laget IK Tord några gånger men de får inte ta del av hans tjänster under fotbollsåret 2019. 

Ny klubbadress är BK Rondinella. För fyra år sedan var det tre bröder som drog ihop ett gäng och skapade den nya fotbollsklubben i Jönköping. 

– Det är som BK Bostons motsvarighet i Jönköping. Det är en bra klubb och det funkar perfekt att kombinera det med plugget, säger Karl-Viktor Söderquist till Dagens Vimmerby. 

"Är helt otroligt bra"

Tränaren Bo Stenholm är mycket glad över att få in ”KV” i i truppen. 

– Han har sagt att han inte hinner kombinera spel i Tord med plugget och vi har helt lag med studenter som är födda 1996 eller 1997. Han (KV) ringde upp mig och tränade med laget i torsdags. Han är helt otroligt bra, jag skulle bli jätteförvånad om han inte spelar i division 1 om tre år. Han skulle gå rakt in som färdig balanserad mittfältare i division 1 om han själv vill. Han har allt, säger Bo Stenholm. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt