Annons:

Talangen lämnar Lojal – jagas av division 4-klubbar

Armend Mahmutaj, mittfältare i SK Lojal, tränade nyligen med IFK Tuna och det är en klubb som finns högt upp på hans lista. Foto: Ossian Mathiasson

Talangen lämnar Lojal – jagas av division 4-klubbar

SK Lojal tappar en av sina spelskickliga spelare till nästa säsong. Armend Mahmutajs fotbollskarriär går vidare och har flera lokala klubbar som har visat intresse för honom.

Annons:

18-årige Armend Mahmutaj lämnade SK Lojal till förmån för Hultsfreds FK inför säsongen 2018 men utflykten blev inte särskilt lång. 

Den tekniske och kreative mittfältaren återvände till Ekensved i Vena efter några månader. Han stannade kvar under årets säsong och svarade för fyra mål på 19 matcher. Nu vill han ge sig ut på en ny resa. 

– Som det ser ut nu så är Vimmerby IF, Målilla GoIF, Hultsfreds FK, Myresjö/Vetlanda och IFK Tuna intresserade. Jag ska träna med alla lagen så det är mycket att välja emellan, men de lagen som intresserar mig mest är de tre division 4-lagen (Tuna, Vimmerby och Myresjö/Vetlanda), säger Armend Mahmutaj. 

Är det uteslutet med fortsatt spel i Lojal?

– Det känns jobbigt att säga det, men ja. Lojal är uteslutet, så är det. Jag vill testa spel på en högre nivå, Lojal har utvecklat mig till den spelaren jag är. 

Vilken klubb lutar det åt?

– Det står mellan Tuna och Vimmerby, lite mer åt Tuna. Det lockar lite mer med tanke på att de spelar på naturgräs.

När kommer ditt beslut?

– Beslutet kommer så fort jag har testat med alla lagen som har bjudit in mig. Det blir ungefär om lite mindre än tre veckor.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt