Annons:

KLART: Ny tränarkonstellation i Djursdala

Djursdala SK har löst tränarfrågan till kommande säsong. Foto: Jakob Karlsson

KLART: Ny tränarkonstellation i Djursdala

Väntan är över. Nu står det klart att Patrik Nilsson och Emil Eklund tränar Djursdala SK kommande säsong.
– Det känns jätteskönt att alla pusselbitar har fallit på plats, säger Fredrik Milton, sportsligt ansvarig i DSK, i ett pressmeddelande. 

Annons:

Patrik Nilsson och Emil Eklund behöver ingen närmare presentation för fotbollsintresserade. Patrik Nilsson fick sin spelarfostran i Gullringen och har varit med i DSK:s ledarstab i två säsonger. Emil Eklund har samma bakgrund som Patrik Nilsson och har varit tränare och ledare i både Södra Vi IF och Gullringens GoIF.

Nu ska de tillsammans träna DSK i division 5 kommande säsong. 

– Det är den tränarlösning vi har velat ha sen vi började jobba med tränarfrågan och nu har pusselbitarna fallit på plats. Parterna är överens och jag är mycket nöjd med lösningen, säger Fredrik Milton.

 Patrik Nilsson:

– Jag tar på mig uppdraget för att det är en fantastiskt fin grupp som jag hoppas ska växa ännu mer samman och verkligen bli helt enat. Mina tankar inför denna säsong är spännande, det känns som ett oskrivet blad. Det ska bli kul att få träna ett lag ihop med en vän som jag respekterar och har samma syn som i mångt och mycket. Min förhoppning är att vi ska få Djursdala lite mer attraktivt och få tillbaka ett driv, säger han.

Emil Eklund:

– När Djursdala hörde av sig och undrade om jag kunde tänka mig att hjälpa till och träna laget nästa säsong tillsammans med min gamla vän "Patte" så kände jag att vi tillsammans med spelarna och klubben kan göra något bra. Vi kommer att ställas inför stora utmaningar under året, men kan vi göra det som en enhet finns det potential att kunna göra något på sikt som gör Djursdala till en klubb man trivs i och något man vill vara en aktiv del av, säger Emil Eklund.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt