Annons:

VIF ger sig in i jakten på mittfältaren

Habib Askar finns numera på Vimmerby IF:s radar. Foto: Ossian Mathiasson

VIF ger sig in i jakten på mittfältaren

Habib Askar väljer mellan IFK Tuna och Oskarshamns AIK. Nu har även Vimmerby IF visat intresse för den spelskicklige mittfältaren.

Annons:

IFK Oskarshamn-mittfältaren Habib Askar är en eftertraktad spelare och har fortfarande inte gjort klart med vilken klubb han ska representera kommande säsong.  

– Det står mellan Tuna och Oskarshamns AIK men i dag ringde Vimmerby IF till mig. De vill att jag ska komma och träna med dem eftersom de har tappat en innermittfältare (Amel Komina). Jag funderar på att åka och testa med dem, säger Habib Askar. 

"Får se vad som händer"

Att han spelade Trettondagscupen med Krokstorp IF spelar mindre roll. 

– Jag ska inte spela i Krokstorp. Jag var tvungen att registerna mig för Krokstorp för cupen men jag gjorde det för min bror. Jag vill spela lite högre än division 6, säger Askar.

Hur går snacket med Tuna?

– Jag har snackat med Tobias Ekström och det är svårt att pendla dit men de håller på att fixa det. I så fall ska jag kanske flytta till Vimmerby. 

Vilket lag ligger bäst till?

– Jag vet inte än. Att spela i division 1 med Oskarshamn är en bra chans men vi får se vad som händer Jag ska träna med OAIK ett tag till, sedan kommer jag bestämma mig. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt