Annons:

Tredje raka segern för Gullringen: ”Alla tror på det”

Anton Palmér gjorde två mål när Gullringen vann. Foto: Linus Johansson

Tredje raka segern för Gullringen: ”Alla tror på det”

Först vann Gullringen ingenting i Elitfyran. Nu vinner de allt. Borta mot Lessebo inkasserades den tredje raka segern. – Vi har jobbat för det här. Allt tror på det, säger Gullringens tränare Mattias Sandh efter 3-0-triumfen.

Annons:

Efter segrarna mot Ängö och Västerviks FF fyllde Gullringen alltså på med en ny trepoängare i bortamatchen mot Lessebo. Det var egentligen aldrig något snack om vart segern skulle gå.

– 3-0 var väl i underkant egentligen. Vi borde haft ledningen med 3-0 efter en kvart. Både Anton (Palmér) och ”Nicke” (Gunnarsson) var fria med målvakten och Isack (Thuresson) hade ett skott från straffpunkten, berättar Mattias Sandh.

”Dominerade fullständigt”

Till slut kom ett förlösande 1-0-mål när Niklas Gunnarsson nätade efter en halvtimmes spel.

– Han drog till med en halvvolley från tio meter utanför straffområdet. Det var snyggt.

Efter ledningsmålet gick bortalaget ned sig ganska rejält.

– Första 30 var riktigt bra, där dominerade vi fullständigt. Sen vek vi ned oss sista 15 och det var lite onödigt. Det var väl första gången i ledning i år som jag höjt tonläget i paus. Killarna tog det på ett bra sätt. Vi sa till varandra att vi inte skulle bjuda på något onödigt i den andra halvleken.

Två av Palmér

Gästerna gick direkt ut och visade att man skulle ha alla tre poängen med sig hem. Bara sex minuter in i halvleken utökade Anton Palmér till 2-0. Samme Palmér gjorde också 3-0 med tio minuter kvar att spela. Strax innan Palmérs 3-0-mål hade Gullringens målvakt Tom Polder tvingats till en jätteräddning.

Som helhet var segern hur stabil som helst.

– Vi gjorde inte alls en lika stark insats som mot Västervik, men det var bra ändå. Vi har jobbat hårt för det här och det är skönt att vi har fått utdelning med några vinster nu, tycker Mattias Sandh.

Gullringentränaren lyfte inte fram någon särskild spelare efter segermatchen.

– Det var stabilt på varenda position.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt