Annons:

Division 5-klubben landar starka värvningar inför säsongen

SK Lojal förstärker truppen med två meriterade spelare. Foto: Ossian Mathiasson

Division 5-klubben landar starka värvningar inför säsongen

Division 5-föreningen SK Lojal har landat två fina förstärkningar inför seriepremiären. Ilhan Pepeljak och Blend Ali har spelat högre upp i seriesystemet.

Annons:

När SK Lojal träningsspelade och fixade 4–4 mot IFK Tuna tidigare i veckan var Ilhan Pepeljak och Blend Ali med i laget och svarade för starka prestationer. 

Nu har båda två kritat på för Lojal och förstärker division 5-truppen. Illhan spelar i Örebro SK:s futsallag i allsvenskan med meriter från det svenska futsallandslaget och kommer senast från division 4-laget Hemgårdarnas BK från Linköping. Han har även spelat för Hjulsbro i division 3. 

Från Hemgårdarna kommer även Blend Ali, som har tillhört AFK Linköping i division 2 och Hjulsbro IK i division 3. Blend Ali är också en duktig futsalspelare då han har spelat för KFUM Linköpings futsallag i allsvenskan. 

– Det är otroligt skickliga spelare som jag tror kommer höja vårt lag och det märktes mot IFK Tuna. Fantastiska värvningar, säger Anton Selimi, som är spelare i Lojal och nära vän till både Ilhan och Blend. 

Lojal har premiär mot Hultsfreds FK den 1 juli. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt