Annons:

Chansen till avancemang borta för Södra Vi IF

Martin Brorsson var bäst i Södra Vi när Södra Vi förlorade i kvalet til division fyra. Foto: Arkivbild

Chansen till avancemang borta för Södra Vi IF

Södra Vi IF förlorade lördagseftermiddagens kvalmatch borta mot Höreda GIF. I och med det är chansen till avancemang till division fyra borta för SVIF.

Annons:

I den första kvalomgången gjorde Södra Vi en bra match mot Norrahammars IK och spelade 1-1, ett resultat med mersmak för SVIF.

Samtidigt vann Höreda mot Aneby med 3-1, vilket gjorde att poäng var ett måste för Södra Vi när lagen möttes i Höreda i dag.

Men det gick inte vägen för SVIF. Istället vann hemmalaget med 2-0 och står därmed på sex poäng när två av de tre omgångarna är spelade.

– Vi är inte riktig där idag, utan har det svårt i de avgörande lägena. Tyvärr underpresterar vi lite. Höreda spelar fysiskt, är tunga att möta och vinner välförtjänt summerar SVIF-tränaren Peter Magnusson

Ska ha en seger

1-0 kom i den 13:e minuten genom hemmalagets Lukas Hjalmarsson och i den 55:e minuten avgjorde Viktor Jakobsson genom att göra 2-0.

I den sista omgången åker Södra Vi iväg för att möta Aneby SK, ett Aneby som tar sig an Norrahammar i den andra omgången i morgon söndag.

– Vi kommer inte ha några problem att motivera oss inför den matchen. Nu ska vi ha en seger i den här serien, säger Peter Magnusson, som gav extra beröm till Martin Brorsson och Arvid Karlsson.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt