Annons:

Han håller dörren öppen för VIBK: ”Många bitar som lockar”

Mattias Svensson är fortsatt aktuell för Vimmerby IBK. Foto: Jakob Karlsson

Han håller dörren öppen för VIBK: ”Många bitar som lockar”

Vi har tidigare avslöjat att Vimmerby IBK vill förstärka truppen med backen Mattias Svensson. Och VIBK kan fortsätta att hoppas.
– Det är många bitar som lockar, samtidigt som det privata måste lösa sig i första hand, säger Mattias Svensson.

Annons:

Mattias Svensson har ett förflutet i Craftstaden från Oskarshamn, men har spelat i Fliseryd de tre senaste säsongerna. Den gångna säsongen gjorde han 14 poäng (9+5) på 21 matcher i division tre.

”Mycket bra diskussion”

Vimmerby IBK har velat värva den 26-årige backen i flera säsonger. För en tid sedan var han på VIBK:s testmatch. Mattias Svensson fick ett bra intryck av klubben då.

– Jag hade en mycket bra diskussion med tränare, lagkapten och styrelse efter provträningen. Vi kom överens om att jag skulle tänka på saken. Det är lite bitar när det gäller det privata som måste falla på plats. Till att börja med så inväntar jag om min flickvän ska börja plugga till hösten, i sådana fall kommer vi att flytta. Men överlag så är jag sugen. Jag gillar målbilden VIBK har framför sig. Även bemötandet jag fick var riktigt bra. Det är många bitar som lockar, samtidigt som det privata måste lösa sig i första hand, säger Mattias Svensson.

Lutar åt VIBK

Besked kring studier kommer inte förrän i juli så Vimmerby IBK lär få vänta på backens besked.

– Det är någonstans där som beskedet kommer. Stannar vi kvar i Oskarshamn lutar det nog åt spel i Vimmerby. Vi får se hur det blir, det är en bit kvar till det beslutet.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt