Annons:

Värvningen av Törngren bekräftad efter tunga förlusten

Martin Gudmundsson var besviken efter Västerviks IK:s tunga tapp mot Karlskoga. Han kan även räkna in Christoffer Törngren som nyförvärv. Foto: Bildbyrån

Värvningen av Törngren bekräftad efter tunga förlusten

Västervik IK:s tränare Martin Gudmundsson var självklart arg och besviken efter kvällens förlust hemma mot Karlskoga.

– Det är en sak att förlora mot ett lag som är bättre men i kväll var vi det klart bättre laget över 60 minuter och tappar ändå 3–1. Det grinar emot oss rejält, sa Gudmundsson.

Annons:

BIK Karlskoga är ett stabilt och bra allsvenskt lag som ligger femma, bara sex poäng efter tvåan Djurgården. Västerviks IK ligger näst sist i den täta bottenstriden.

– Jag tycker att vi gör en jättebra match, frånsett de första fem minuterna då vi var lite lätta. Men sedan tar vi över och i andra spelar vi ut dem. När Ludwig satte 3–1 var jag stensäker på att vi skulle vinna. Det fanns inga tendenser att BIK skulle vända. Men så fick de tre billiga skitmål. Det grinar emot oss, säger Martin Gudmundsson och fortsätter: 

– Jag kan inte förklara vad som inte stämmer när vi får ledningen med just 3–1. Jag tycker att vi i dag fortsatte att spela bra medan Karlskoga fick mycket billiga mål, säger Martin Gudmundsson.

Törngren kan bli lyftet för VIK

Förlusten grämer sig Martin och spelarna över i kväll. Imorgon är det träning och fokusering på Östersund hemma på fredag.

Till fredagens match är förhoppningsvis forwarden Christoffer Törngren, som förra säsongen spelade i HV71, spelklar. Han ansluter från norska Vålerenga, klubben som kickade honom i fredags. 

– Förhoppningsvis hinner Christoffer bli spelklar. Det kan vara det lyft laget behöver för att hålla en ledningen i 60 minuter. Vi behöver helt klart vinna en match, helst ta alla tre poängen, både för tabelläget och självförtroendet i laget, säger Martin.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt