Annons:

Horsky uppges vara ett alternativ i SHL-klubbens tränarjakt

Phil Horsky kan hamna i Leksands IF:s organisation med Tommy Samuelsson. Foto: Ossian Mathiasson

Horsky uppges vara ett alternativ i SHL-klubbens tränarjakt

Phil Horskys framtid i Vimmerby Hockey är osäker. Nu kommer SportExpressen med uppgifter om att Tommy Samuelsson och Phil Horsky ska vara ett alternativ i SHL-klubben Leksands IF:s jakt på ny tränare. 

Annons:

Tidigare i veckan sa Modos nuvarande tränare Björn Hellkvist att han gärna tränar SHL-laget Leksand under kommande säsong trots att han har skrivit på ett långtidskontrakt med Örnsköldsviksklubben. Modo ska ha tackat nej till Leksands erbjudande. 

”Vi har fått till oss att han ska träna Modo och det är vad vi rättar oss efter”, säger Thomas Johansson, sportchef i Leksand, till SportExpressen. 

"Diskuterar inte namn öppet"

Nu kommer samma tidning med uppgifter om att Tommy Samuelsson och Phil Horsky är en lösning om inte Björn Hellkvist kommer loss från sitt kontrakt med Modo. 

”Jag diskuterar inte namn öppet. Men självklart finns det olika tränare där ute. Vi kan inte bara ha ett enda spår”, säger Thomas Johansson. 

Värt att notera är att Phil Horsky, som har gjort stor succé i VH under två säsonger, har jobbat tillsammans med Samuelsson under tre säsonger i Österrike. Nu kan duon återförenas i den anrika klubben Leksand.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt