Annons:

Tidigare Dackeföraren klar för ny klubb i Sverige

Luke Becker har ett förflutet i Dackarna. Nu är den 24-årige amerikanen klar för Rospiggarna. Foto: Stefan Härnström

Tidigare Dackeföraren klar för ny klubb i Sverige

Han fick lämna Dackarna och kritade på för Piraterna i fjol. Nu är den 24-årige amerikanen Luke Becker klar som ny förare i Rospiggarna.

Annons:

Rospiggarna har flera förare på skadelistan och väljer nu att agera. Luke Becker plockas in som ersättare för skadade Grzegorz Zengota och debuterar i kvällens bortamatch mot Indianerna. 

”Jag ser verkligen fram emot möjligheten att vara med och träffa alla i Rospiggarna. Det var ett stort mål för mig att köra i Sverige även den här säsongen. Jag har ett korttidskontrakt då det har varit några skador på förare i den normala truppen, vilket inte är något man gillar att se men jag hoppas att jag kommer kunna kliva in och visa att jag förtjänar en permanent plats framöver. Jag ser fram emot att få köra för Rospiggarna redan imorgon och hoppas vi kommer uppnå framgångsrika resultat tillsammans”, säger Luke Becker i en kommentar till Rospiggarnas hemsida. 

"Tillför ungdomlig entusiasm"

Becker körde för Dackarna säsongen 2021 och början av säsongen 2022 innan han fick lämna och kritade på för Piraterna. Han går nu in som skadeersättare för Rospiggarnas Grzegorz Zengota i 28 dagar. 

”Det finns absolut förutsättningar om en förlängning om vi känner att det funkar bra och om han trivs i föreningen. Till laget kommer han tillföra ungdomlig entusiasm men han kommer också öka konkurrensen om startplatserna”, säger lagledaren Peter Jansson. 

Becker kör för övrigt i engelska Wolverhampton och Zielona Góra i polska andraligan.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt