Annons:

Thorssell efter tappet:

Jacob Thorssell var inte nöjd med att Dackarna tappade sin klara ledning. Foto: Ossian Mathiasson

Thorssell efter tappet: "Ska inte få hända"

Dackarna såg ut att ha dödat semifinalderbyt mot Västervik redan i paus. I stället blev det 44-46 och bara två poängs ledning när matchen startar om i Målilla.
– Det är bara halvtid, det kommer bli skittufft, säger Jacob Thorssell.

Annons:

Jacob Thorssell inledde strålande med en heatseger i sitt första framträdande. I det andra heatet nollade han – för att åter ta en heatseger i sitt tredje. 

Thorssell, med totalt sju poäng på fem heat, blandade och gav i semifinal nummer ett.

– Klart godkänd insats, men inte mer. Det var varken bra eller skitdåligt. Jag åkte på två nollor från bana tre och fyra efter katastrofstarter. Det var lite mittemellan för mig, men det var tuffa heat och små marginaler som det alltid är. Så ska det vara i ett slutspel och det är två bra lag som möts, säger han.

Han var förstås inte särskilt nöjd med att Dackarna föll 21-9 efter paus.

– Bra att vi leder hittills, men det är synd att vi tappar när vi har en så klar ledning. 14 poäng ska man inte tappa, det ska inte hända. Vi skulle ha vunnit med mer egentligen.

Var Västervik för bra efter paus eller vad hände?

– Jag vet fan inte. Delvis att de avslutade på bana ett och tre, men de körde bättre också, var mer hungriga och vi slappnade nog av lite för mycket. Det var bra för publiken men inte för oss. 

Hur stora chanser ger du er att avancera till final?

– Det är svårt att säga, det är bara halvtid än. Det är inte mycket som skiljer och det kommer bli skittufft. Det kommer bli en jäkla tävling med många vässade armbågar, alla vill till finalen, så det kommer bli spännande. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt