Annons:

En redan bra säsong ska bli ännu bättre

Dackarnas Jacob Thorsell svarade för en stark insats och körde in åtta poäng i segermatchen mot Västervik. Foto: Ossian Mathiasson

En redan bra säsong ska bli ännu bättre

Dackarnas Jacob Thorsell sken som en sol efter SM-semifinalsegern mot Västervik.
– Det har varit en bra säsong hittills. Men den ska bli ännu bättre.

Annons:

Individuell svensk mästare i somras, och nu klar för SM-final för lag med sitt Dackarna. Målillas nyförvärv Jacob Thorsell har haft en ganska hyfsad säsong 2019.

– Ja, den har varit bra, men den ska bli ännu bättre. Det är ju det här man ser fram emot under hela säsongen, säger han.

Det verkar som att både du och laget steppar upp lite när det blir de här matcherna?
   Även om man laddar upp som inför vilken match som helst, så finns det alltid i kroppen och bakhuvudet att det är något speciellt. Det märks även på att det blir lite hårdare och fler förare åker i backen.

Nu väntar en finalrepris från i fjol mot Smederna. Inte direkt en favoritmotståndare för Jacob, åtminstone inte när man kör i Eskilstuna – en match som väntar för Dackarna nästa tisdag.

– Man kan väl inte direkt säga att jag har haft några jättebra matcher där, men självklart ser jag fram emot det. Det ska bli superkul, men tufft. Smederna har ett jäkligt bra lag och det var urstarkt av dem att slå Vetlanda borta.

Men du verkar trivas desto bättre här i Målilla?
– Tyvärr verkar de flesta förare göra det. Ibland är banan nästan lite för bra här. Men resultatmässigt har vi varit starka här, och det tänker vi fortsätta vara.

 

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt