Annons:

JUST NU: Förre dackeföraren blir ny lagkapten i Indianerna

Ludvig Lindgren blir ny lagkapten i Indianerna. Foto: Simon Henriksson

JUST NU: Förre dackeföraren blir ny lagkapten i Indianerna

Det har länge varit oklart vad som ska hända med skuldtyngda Indianerna. Nu har läget klarnat något. I dag presenterade klubben sju förare som är klara inför 2017.
- Slutspel är målet, säger nye lagledaren Peter Johansson till NA.

Annons:

Kalabaliken har varit total i elitserieklubben Indianerna under hösten. Men nu verkar det trots allt som att Kumlalaget kommer att köra i Elitserien under 2017.

– Det är utifrån det jag jobbat. Senast den 1 december ska laget vara anmält. Vi har ännu inte skickat in pappren till förbundet men det kommer vi att göra inom någon eller några dagar när alla bitar är på plats, säger Peter Johansson till NA.

”Hög lägstanivå”

I dag har Indianerna presenterat i stort sett hela sin trupp. Ludvig Lindgren, som tidigare har kört för bland annat Dackarna, är en av förarna som är klar. Han har Indianerna som moderklubb och blir också lagkapten.

Övriga förare som presenterats som klara för Indianerna i dag är Bjarne Pedersen, Adrian Miedzinski, Piotr Protasiewicz, Kenneth Bjerre, Nicolai Klindt och Victor Palovaara. Eventuellt blir också Leon Madsen klar under torsdagen.

– Det här är förare jag tror på och förare med hög lägstanivå. Det här är ett helt nytt koncept när det gäller Indianerna, där ingen förare har under ett i poängsnitt (frånsett Palovaaras 0,973). Laget blir jämnare och inte lika ihåligt som tidigare. Våra stjärnor måste givetvis leverera, och dit räknar jag "Pepe" (Protasiewicz) och Bjerre, men även Miedzinski. Slutspel är målet och kommer vi dit kan allt hända, säger Peter Johansson till NA.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt