Annons:

Bli DV-Supporter!

Dagens Vimmerby är en lokalt ägd dagstidning som drivs av Jakob Karlsson, Simon Henriksson och Linus Johansson. Till skillnad från många andra i branschen har vi valt att inte låsa in några artiklar bakom betalväggar. Vi vill att alla medborgare i Vimmerby kommun ska ha samma rätt till sin moderna dagstidning med cirka 20 artiklar varje dag året om. 

Som digital gratistidning har vi ingen möjlighet att ansöka om varken presstöd eller utvecklingsstöd och hela tidningsbranschen står inför enorma utmaningar från globala aktörer som Google och Facebook.

Att vår produkt är gratis för våra 28 300 läsare varje vecka betyder tyvärr inte att vårt företag saknar utgifter. Att producera nyheter kommer alltid att kosta pengar. Trots en extremt slimmad organisation har vi lyckats skriva 20 000 artiklar sedan starten 2015. Tycker du att vi behövs och vill du hjälpa oss att bli ännu bättre? 

I så fall är det enklare än någonsin. Allt som behövs för att bli månatlig DV-supporter är ett betalkort. Du registrerar dig nedan och därefter dras den summa du valt från ditt kort varje månad. Ångrar du ditt stöd så kan du omedelbart avbryta din stödprenumeration. Det gör du genom att skicka ett mejl till redaktion@dagensvimmerby.se.

Vi är mycket glada för ditt stöd som hjälper oss att vara oberoende, transparenta och aktiva varje dag året om!

DIBS - Payments made easy
Genom att fylla i dina uppgifter nedan godkänner du en månatlig stödprenumeration med Dagens Vimmerby. Moms ingår i summan. 

Ange summa

Gå till betalning

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt