Annons:

FYRA ANMÄLNINGAR OM MISSHANDEL EFTER HELGENS STORBRÅK

Efter långfredagens festligheter utbröt ett större bråk i centrala Vimmerby. I lördags skrev vi att två anmälningar om misshandel var upprättade.
Nu finns det fyra anmälningar om misshandel.
– Det kan bli svårt att reda ut, säger Gunnar Ege, vid polisen.

Annons:

I lördags var det ett flertal bråk i centrala Vimmerby efter att krogarna hade stängt. Vid 03-tiden ska det ha varit ett bråk mellan flera personer på Kungsgatan.

Enligt uppgifter till Dagens Vimmerby ska en grupp på fyra personer ha hoppat på en dubbelt så stor grupp på Kungsgatan, utanför polishuset. Misshandeln ska ha upphört först efter att en person från den större gruppen slagits till backen, slagit i huvudet och tuppat av. Den personen uppsökte under natten sjukhus på egen hand.

– Ambulanspersonalen som var på plats sa att vi fick köra honom till Västerviks sjukhus. Det kan jag tycka är katastrofalt efter ett sådant slag mot huvudet, nacksmärtor och minnesförlust, sa en person till Dagens Vimmerby i helgen.

I det ärendet finns det en misstänkt person i 25-årsåldern. Han misstänks för grov misshandel.

Flera bråk

Vid samma tid finns en annan anmälan om grov misshandel. Bråket ska ha börjat på Kharma, men där finns det ingen misstänkt. En person, som är i 25-årsåldern, ska ha fått skrapsår i ansiktet.

Vid 03-tiden finns en annan anmälan om misshandel på Bondebygatan. Det ska också ha varit ett större bråk mellan flera personer. Målsägande ska ha sagt att "alla slogs med alla". Personen ska ha blivit sparkad och slagen, fått rivmärken i pannan, näsblod och skrapsår på ett knä. 

Där finns det en misstänkt person i 30-årsåldern.

En person, som inte riktigt är i 25-årsåldern, ska också ha fått stryk av två personer, en i 25-årsåldern och en i 30-årsåldern. 

– Det är många olika anmälningar och det kan vara lite svårt att reda ut.

Ingen person sitter gripen eller anhållen.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt