Annons:

Golfbil stals från golfklubben i Vimmerby – hittades nerkörd i ett dike

En golfbil stals från golfklubben i Vimmerby och hittades nerkörd i ett dike under julhelgen. Bilden är en genrebild. Foto: MostPhotos

Golfbil stals från golfklubben i Vimmerby – hittades nerkörd i ett dike

En golfbil stals från Vimmerby Golfklubb under natten mellan lördag och söndag och hittades nerkörd i ett dike på Ulriksdalsvägen i Vimmerby på söndagsmorgonen. 

Annons:

En polispatrull beordrades på söndagsmorgonen till Ulriksdalsvägen i Vimmerby med anledning av att en golfbil var nerkörd i ett dike. Någon eller några okända gärningspersoner ska ha stulit en golfbil som stod parkerad vid Vimmerby Golfklubb, kört iväg, kolliderat med en lyktstolpe och hamnat i ett dike på Ulriksdalsvägen. 

– Någon eller några har stulit golfbilen från golfklubben, kört på en lyktstolpe och hamnat i diket. Det är oklart vem som har kört med golfbilen. Upptäckten gjordes vid 07.15-tiden på söndagsmorgonen, säger Ulf Gollungberg vid polisen i Västervik. 

Brottet rubriceras som tillgrepp av fortskaffningsmedel och smitning från trafikolycksplats. Polisen har i dagsläget ingen misstänkt för det som har inträffat.  

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt